About Nanna

Posted by on Jan 30, 2000 in About Nanna | 2 Comments

Hi, I’m Anja. My family and friends call me Nanna. I grew up in a town called Bellville. I now live in Mowbray, Cape Town. I really like it here.

I completed my Bachelor’s and Honours in Visual Communications at the University of Stellenbosch, after which I worked as a medical secretary in London, and a designer in advertising in Johannesburg. I’ve always been really fascinated by the intersection of culture and technology, so I decided to go back to school in 2011. I completed my Masters degree and PhD in Media studies. For the latter I investigated how creative tools, particularly those on mobile, have assisted in democratising design capabilities among resource-constrained aspiring designers in Cape Town. My research was fully funded by Microsoft/Nokia Research. I’m currently freelancing as an illustrator, designer and general creative. Follow my creative output on instagram @nannaventer.

You can contact me at anjaventer[at]gmail.com for any inquiries.

 

2 Comments

 1. Renie
  December 9, 2015

  Fanmail: Hi Anja. Ekt nounet die onderhoud met jou op Between10and5 se website gelees. Al wat ek wil sê is WOW! Dis vir my so inspirerend as mense na hulle inner voice luister en nie bang is om dit te explore nie, die moeiliker paaie te neem en hulself op risk te sit vir waarin hulle glo. Staying true to oneself is seker een van die grootste geskenke wat jy kan gee. Jy is besig met groot goed wat baie mense se lewens gaan aanraak en verander. Jy weet dit seker, maar ekt net gevoel ek wil dit ook sê. Sterkte met jou tesis klaarmaak.

  Ek glo die breër samelewing smiles upon you with much thanks.
  Big up!
  Renie

  Reply
  • nannaventer
   April 9, 2016

   Hi Reni!
   Ek sien nou eers hierdie comment!
   Dis seker die grootste kompliment wat ek al ooit gekry het.
   Baie dankie – jy’t my week gemaak 🙂 Die tesis kruip nog aan,
   maar die einde is in darem sig!

   Reply

Leave a Reply